miercuri, 17 februarie 2010

Al cui? Al Romaniei

Check this out!! Din ciclul televizorel, Copilul de Aur si asa mai departe, avem un nou candidat la premiul pentru cel mai ciudat nume pe care l-ati auzit in ultima vreme.
Ma intreb daca o avea rude pe la tara si il vor intreba "Al cui esti tu, mai baiete?". El le va raspunde "Al Romaniei", de parca toata tara asta a contribuit cu ceva la procesul de facere. Cam cat de pervers ar fi?

Si uite-asa trezesti frustrari in bietii copii cand or mai creste. Nu puteau si ei sa-i dea numele mamei....Hohenzollern. Suna si el nobil, cu radacini aristocratice. Asa suna a taran lipsit de imaginatie. Ca la un moment dat cineva in familia lu ta'su ori a fost beat ori a fost prost cand si-a luat numele asta. Si omul ca sa se razbune mai departe l-a dat si el copilului sau. Cum Dumnezeu sa te cheme Paul- Philippe Al Romaniei? Da ce esti vreun brand de tara? Sau vreun bun in patrimoniul national? E ca si cum ai vorbi de un judet al Romaniei sau mai stiu eu ce altceva...sau de un cetatean...chiar "Paul Philippe al Romaniei cetatean al Romaniei" suna a balbaiala.

Sau poate ca ai lui parinti sunt mari fani Al Gore , Al Pacino sau Al Bundy si au incercat sa adapteze modelul. Numai ca fara sa gandeasca prea mult...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Imi amintesc o stire de anul trecut, cum ca cancan (intentonat!), asa este protejata poza, iesise cel mai accesat site in nush ce luna. Asa ca numele lui ala nu face nici o nota disonanta...

Asta-i tara...