miercuri, 27 ianuarie 2010

Voi nu v-ati saturat?

De ceva vreme sunt cateva subiecte in presa care pur si simplu ma scot din sarite.
1. Flacara violet - cat de idiots a fii sa "insisti in persisti" cum ar spune o prietena. Frate, scoate omul o prostie si deja mananca ca...cat din gura toata lumea...bine ca nu s-a ajuns inca sa se faca intalniri populare in care toata lumea sa fie imbracata in violet. Stiti vorba aia cu protul care arunca piatra in fantana si desteptii care sar sa o scoata.
2. Gripa noua- azi au mai murit X oameni; OMS a fost acuzata de raspandire a panicii in legatura cu gripa pentru a ajuta producatorii de medicamente; dozele de vaccin in numar de y au ajuns la medicii de familie...si tot felul de alte porcarii pe care noi ca idiotii ar trebui sa le credem
3. Sinistratii din Haiti - da ce? sinistratii nostri or fi mai prejos? pe toate posturile se fac teledonuri, strangeri de fonduri, vedetele doneaza, Yahoo strange fonduri prin nr de clickuri...toata lumea strange bani si cu toate astea in Haiti alimentele nu ajung, proviziile sunt insuficiente, oamenii se bat ca chiorii pentru o bucata de paine, fortele de ordine sunt depasite de evenimente. Eu nu zic sa nu fim altruisti, da hai sa nu mai facem ca gainile alea care fac un ou si stie tot satul in 5 minute ce ou mare au facut.
4. Mai nou, Florin Salam si melodiile lui de la Eurovision - n-a trecut preselectia ca "e tigan" zice. Problema nu e ca-i tigan, ci ca e un tigan cam varza. In general tiganii sunt talentati la muzica...spre deosebire de el.
5. Tot din categoria noi, Gerul - parca n-au mai fost ierni geroase pana acum. S-au invatat astia ca niste pui clociti acum din ou. Cum scade temperatura sub 0 grade cum e panica in populatie. Fratilor, e iarna, iar noi suntem vecini cu rusii. La ce va asteptati? Tuturor acestora le amintesc ce zic popoarele nordice: "nu exista temperaturi prea scazute ci haine prea subtiri".

Cam cat de jalnica poate ajunge presa de astazi incat sa nu gaseasca alte subiecte mai de actualitate si de interes general. Pot sa inteleg ca un buletin de stiri face audiente bune si constante si pentru asta sa-l faci de o ora, dar il faci asa lung in momentul cand ai si cu ce sa-l umpli.

Daca mai aveti si altele, descarcati-va frustrarile in commenturi :).
Sa aveti o zi buna!

3 comentarii:

Dan spunea...

Ai uitat de stirile de Dimineata de la Pro TV ( morti si accidente rutiere in proportie de 80% ).

Anonim spunea...

S-a bagat Salam la Eurovizion si s-a lasat cu discriminare si cu fani in lacrimi de crocodil ca nu s-a calificat idolu'.......................S-a suparat tiganu' Salam, a aparut pe toate posturile tv si cu gramatica-i mirobolanta ne-a facut rasisti. Asa ne face o intreaga etnie(tiganie), cazuta pe capul nostru de nicaieri si de nicicand. Oare se va trezii mintea romanului de pe urma si va zice fara frica de a fi catalogat drept rasist ca ,,tiganul tot tigan este". Oare nu v-ati saturat fratilor sa fiti furati, injurati, scuipati, violati, injositi, la voi in tara si in afara ei, datorita acestei etnii?. Oare a-ti orbit si nu vedeti ca nicaieri pe planeta asta tiganii nu sunt tolerati asa cum ii toleram noi romanii????S-au propasit aici pentru ca romanul e prost si tolerant, pentru ca suporta multe si mult, pentru ca e fraier si se lasa furat, violat, scuipat, injurat, manelit, murdarit etc.............Cat mai suportati pana sa va ajunga cutitul la os???? Oare ne trebuiesc tot 50 de ani ca sa ne scuturam de acesta natie agresoare asa cum ne-am scuturat de comunism???? Nu vedeti ca in celelalte tari pe unde au facut prapad sunt ingraditi, pusi in lagare, vanati, alungati???Si unde vin?? ca la ei acasa?? La Romanica, ca romani e prosti si-i lasa sa-si faca de cap! Sunt rasist? Eu nu ma consider asa, ma consider un om agresat zilnic de astfel de indivizi, care ma inconjoara in localitatea de domiciliu. Zilnic ma lovesc de mojicia acestora, atat eu cat si cei ce ma inconjoara. NU! Nu sunt rasist, dar m-am saturat de tigani si de modul si modalitatea lor de a traii pe langa noi. Aud pe multi indemnandu-ne sa nu generalizam......oare un cancer ce a infestat peste 90% dintr-un organism, nu este el generalizat? Oare cand se va sparge buboiul? Celelalte natii europene s-au saturat de ei, au inceput prigona lor, sunt constiente de faptul ca tiganii nu pot fi integrati, educati, ni-i trimit pachet, noua, unde ei se considera acasa si unde, daca nu ne vom trezii, pentru noi nu va mai fi aici acasa, caci va fi la ei acasa! Nu neg ca sunt tigani care muncesc, care s-au integrat, care isi vad de ale lor, dar din pacate procentul acestora este infim. Sunt indreptatit sa afirm cele de mai sus pentru ca stau intr-un oras unde aceasta etnie este foarte bine reprezentata, ma lovesc de ei la orice pas, le cunosc modul de a gandi, le cunosc modul de a actiona, le cunosc mirosul( din pacate), intr-un cuvant stiu si ce vreau si ce nu vreau despre aceasta natie. Aversiunea lor fata de munca este cunoscuta inca din antichitate, nu-si vad bine nici semenii care muncesc, in comunitatea lor acestia au statut de fraieri, ca si noi de altfel.
Acum sa nu intelegti ca doresc sa-i exterminam, dar cum alte state au gasit ac de cojocul lor prin diverse metode de constrangere, asa putem si noi sa le limitam infractionalitatea, ca de lecuit nu cred sa reuseasca careva, aceasta fiind adanc inradacinata in genele native ale acestei natii.
Tot mai des vad reprezentanti ai ,,elitei" guriste tiganesti(printre care si salamul incriminat) care fac o analogie intre ei si afroamericani....... pedeapsa acestei ineptii ar fi chinurile seculare suferite de populatia de culoare din state, care, fie vorba intre noi, nu cred ca iar vindeca.

Vera spunea...

"Mutu - stupefiat din nou!"
Noul subiect de dezbatere nationala.