luni, 21 decembrie 2009

Ready, Steady...GO!!

AMR 7 zile...Deja miroase a vacanta rau de tot...adik bine de tot :))..in fine, intelegeti voi ce vreau sa zic. Deja pe la birou incepe sa bata vantul ...oamenii incep sa intre in concedii, deja nu prea mai ai cu cine vorbi pe-aici (de ce credeti ca scriu la ora asta?). Aerul conditionat s-a stricat din cauza gerului si muncitorii care trebuie sa-l repare sunt in concediu. Incep sa primesc pe mail si in cutia postala tot felul de felicitari de sarbatori de la tot felul de oameni cu care nu vorbesc in mod curent, dar ma bucur ca nu m-au uitat. Frate, eu de ce naiba mai vin la birou?

M-am hotarat. De miercuri nu mai vin. Deja sefu mi-a zis ca e ok si daca mai aveam inca o zi de concediu nu mai veneam nici maine...de fapt cred ca plecam de azi...din pacate sunt consemnat. Nu mai am zile de concediu. Nu-i bai ca netu e mare si cred ca ceva filme mai am pe calculator.

De vineri incoace ma tot gandesc la vacanta. Stau cu ochii deschisi si ma imaginez pe partie cu skiurile in picioare...nu stiu sa schiez cine stie ce dar numai sentimentul ca voi fi acolo parca e suficient. Deja mi-am luat suport magnetic pentru carat skiurile pe masina, bocanci, ochelari de ski (apropos...o gramada de bani costa ochelarii aia si daca tot nu stiu sa schiez bine, de ce mi i-oi fi cumparat? nu e ca si cum de la viteza imi intra zapada in ochi ca eu ma dau mai mult in plug sau fac cristiane...si alea cu viteza melcului...cred ca n-a fost o idee prea buna, dar de-acum faptul e consumat, si-apoi de ce sa imi stric visul?).

Va dati seama ca a mai trecut un an? Anul trecut pe vremea asta ma pregateam de plecat la Praga. A fost frumos si am ramas cu niste amintiri placute..chiar daca au fost si cateva momente mai incordate..din fericire nu m-au vizat. Parca totul s-a petrecut ieri. Ce vieti tumultoase mai avem!! Da asa am zis si anul trecut despre revelionul de acum doi ani de la Viena. Oare la anul cum o sa mai zic?...
Si daca tot a venit vorba de Viena uitati niste poze de acolo..Am fost cam in aceeasi formatie care vom fi si anul asta, cu ceva adaugiri acum..

AMR aproape 7 zile ca asta de azi nu se mai pune...e aproape gata.

4 comentarii:

mihaela spunea...

Au fost doi ani foarte agitati, asa cum spui si tu!
Asadar, sa ne bucuram din plin de vacanta pe care ne-am pregatit-o!!!

Dragos Ciobanu spunea...

oho sa vezi ce o sa ne mai bucuram :)

Dan spunea...

Sa nu uitati aparatele de fotografiat acasa, vom avea un Alberto a lu' Tomba printre noi.

:)

Dragos Ciobanu spunea...

ce martafon esti. te roade pizma