joi, 10 iunie 2010

Nu ma mai recunosc

De vreo luna incoace cred ca se intampla ceva ciudat. Eu, ala care rupe usa la 5.30 ca sa bea o bere, am ajuns sa plec de la birou la 7 macar 3 zile din 5 ale saptamanii in conditiile in care ajung in fiecare dimineata cel tarziu la ora 8 la birou. Undeva nu da la socoteala...11 ore de munca pe zi...ca nu prea o mai frec. Berea o beau in continuare, dar la alte ore..ce bine ca s-a lungit ziua!!

Sincer ma cam ingrozeste ideea ca obiceiul asta prost va mai continua. Deocamdata o pun pe seama faptului ca iunie e cea mai aglomerata luna din an in echipa mea , iar peste asta se suprapune si tranzitia cu noile echipe ce imi trec in grija si trainingul unor persoane noi angajate pe care le am si disertatie si altele...Sper din suflet sa fie asta motivul ca altfel e groasa treaba.
Am zis ca daca ajung sanatos in iulie mai traiesc un an...problema e sa ajung sanatos.

In orice caz, daca vedeti ca dispar asa pentru perioade lungi de pe blog si in luna urmatoare va rog eu sa-mi dati una dupa cap sa ma trezesc...promit ca nu ma supar chiar daca pe moment o sa ripostez cu vrun pumn sau o carne in frigider :).
Merci frumos!! si sa nu faceti ca mine!!

Niciun comentariu: