luni, 22 septembrie 2008

Lucruri marunte

V-ati intrebat vreodata ce se ascunde in spatele lucrurilor mici care va inconjoara?

Eu da... Si azi am constatat pe propria piele. Multa munca din parte unora si multa incompetenta din parte altora.

Va vine sa credeti ca pentru o banala stire la TV se poate munci cateva zile? Probabil ca nu. Sau probabil credeti ca muncesti atat doar daca nu stii ce ai de facut. Cu siguranta aveti dreptate si intr-un caz si in celalalt. Sunt sigur ca o stire se poate face in cateva minute si sunt sigur ca se poate face astfel doar daca esti bun.

Dar atunci cand depinzi de altii sa iti furnizeze informatia e o alta poveste. Cand incompetenta lor atinge limite de neimaginat nu poti fi niciodata sigur de ce sa va intampla. Iar cand mai iau si bani pentru asta, te gandesti ca mai sunt si alti incompetenti care i-au angajat.

Noroc ca din cand in cand mai apare cate cineva (sa ii spunem inger ca tot am inceput in aceasta nota) care te intelege prin ce treci si te ajuta sa treci cu bine.

Nu stiu cum se intampla ca de cele mai multe ori cand intampin o problema imediat imi apare si solutia sub forma cuiva sau a ceva care stii sigur ca te scoate din belea.



PROBLEMA

Azi lucram la o stire despre campania "Sansa la viata" (poate ati auzit de ea de pe la TV sau de prin presa scrisa. E o campanie care vine in sprijunul copiilor cu malformatii congenitale la inima prin dotarea unei sali de operatie si instruirea unei echipe de medici la Institutul de boli cardio vasculare din Targu Mures, singurul loc din tara unde se pot face astfel de operatii). Aceasta stire ar trebui sa intre maine seara pe ProTv. Spun "ar trebui" pentru ca nu se stie daca va intra pentru ca inca nu s-a filmat nimic. Agentia nu si-a facut treaba.

SOLUTIA

Partea buna e ca azi, in loc sa lucrez cu redactora cu care lucrez de obicei, am lucrat cu o alta. E o fata de vreo 25 de ani si se numeste Olivia Paunescu (mai face ea transmisii in direct pe la stiri). Din fericire m-a trecut pe sumarul stirilor de maine in speranta ca vom reusi totusi maine sa filmam. ...Vedeti?... Ingerul. Solutia la problema!

Ce saptamana buna voi avea!!!! :)

http://stirileprotv.ro/bin/front.php?section_id=18&video_section_id=&media_id=60152673

Niciun comentariu: